Je hebt nodig:
- 200 gr gepelde hazelnoten
- 250 gr pure chocolade(78-85% cacao)
- 100 ml halfvolle melk
- 100 ml slagroom
- 30 gramsuiker of honing
Rooster de hazelnoten in de oven, 8 minuten op 175 graden. Hierna kun je met een theedoek de velletjes er goed afwrijven. Hak de nootjes heel fijn.
Breng in een pannetje de melk en de slagroom aan de kook en brokkel hierin de chocola en de suiker/honing. Haal de pan van het fornuis en roer goed tot alles gesmolten is. Doe de hazelnoten erbij en roer goed.
Stop de pasta in een glazen pot en laat ongeveer 1 tot 2 centimeter tussen de pasta en de deksel.
Smullen maar!
Karen van Geffen
Meer Buitenkinderen
Log in met je NTKC account om de reacties te lezen, en zelf een reactie achter te laten.
« Terreinen in winterstand - Het clublogo, teken voor ingewijden »