Maak zelf hazelnootpasta

Terrein

Smeer jij ook wel eens chocopasta op je brood? Deze hazelnootpasta kun je zelf maken en daardoor is hij natuurlijk extra lekker!

Je hebt nodig:

Rooster de hazelnoten in de oven, 8 minuten op 175 graden. Hierna kun je met een theedoek de velletjes er goed afwrijven. Hak de nootjes heel fijn.
Breng in een pannetje de melk en de slagroom aan de kook en brokkel hierin de chocola en de suiker/honing. Haal de pan van het fornuis en roer goed tot alles gesmolten is. Doe de hazelnoten erbij en roer goed.
Stop de pasta in een glazen pot en laat ongeveer 1 tot 2 centimeter tussen de pasta en de deksel.
Smullen maar!

Karen van Geffen

Meer Buitenkinderen


Gepubliceerd op zaterdag 13 december 2014

Log in met je NTKC account om de reacties te lezen, en zelf een reactie achter te laten.

« Terreinen in winterstand - Het clublogo, teken voor ingewijden »