Kampvuuroverkapping en stookinstructie pizzaoven getest

Terrein Masterveld, Winterswijk | Geplaatst door redactie

Afdeling Oost

Tijdens het Pizza- en Kokkerelweekend op Masterveld in april 2016 hebben we proefgedraaid met de nieuwe stookinstructie voor onze oven. Belangrijk is vooral dat iedereen heel rustig blijft stoken en ruim de tijd neemt om de oven goed op te warmen.

Het gaat dus meer om slow food dan om een snelle pizza tussendoor. Met rustig stoken hopen we de pizzaoven nog vele jaren in bedrijf te kunnen houden.

Tijdens het kokkerelweekend is ook de tijdelijke kampvuuroverkapping getest. Dit tentdak gebruiken we voorlopig alleen bij evenementen.

Foto Bennie ten Haken.
Eigenlijk is het geen pizzaoven, maar een vogelhotel!


Gepubliceerd op maandag 4 juli 2016

Log in met je NTKC account om de reacties te lezen, en zelf een reactie achter te laten.

« Terreinvlaggetjes Masterveld opgedoken - Masterveld krijgt tweede toiletgebouw(tje) »